Rekrytering

På den här sidan annonserar vi om lediga jobb.

De flesta rekryteringara sker via rekryteringsprogrammet KirkkoHR.

Vasa kyrkliga samfällighet söker

Fastighetschef

I Vasa kyrkliga samfällighet kan du arbeta för kyrkans bästa med mångsidiga, utmanande och intressanta uppgifter. Fastighetschefen bär helhetsansvaret för samfällighetens fastighetsväsende. I arbetet ingår bland annat planering av nybyggen och ombyggnationer, byggande och upprätthållande av fastigheter, samt planering av markanvändningen. Du har möjlighet att påverka i vilken riktning arbetsbilden utvecklas, vi uppskattar fortbildning och utvecklande av det egna kunnandet.

I Vasa kyrkliga samfällighet finns tre församlingar. Samfällighetens uppgift är att sköta om de gemensamma fastigheterna, ekonomin samt personalförvaltning och övrig förvaltning.

Vi förväntar oss att du:

  • har för tjänsten lämplig högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning
  • har praktisk erfarenhet av arbetsområdet, byggnadsteknik och/eller planläggnings- och markanvändningskunskap
  • har dokumenterade förmans- och ledaregenskaper
  • har utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket, samt  nöjaktiga muntliga och skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket (språkintyg)
  • är konfirmerad medlem i den evangelisk-lutherska kyrkan

Vi erbjuder dig:

  • en ansvarsfull uppgift i en öppen och energisk arbetsgemenskap
  • en möjlighet att utveckla och skapa nya riktlinjer inom fastighetsväsendet
  • bra personalförmåner såsom omfattande arbetshälsovård, lunchrestaurang på arbetsplatsen samt motions- och kultursedlar
  • arbetsledare och en teknisk fastighetsskötare som stöd i arbetet

 

Avlöning enligt kravgrupp 603 i KyrkTak. Utöver grundlönen betalas en årsbunden personlig lönedel som baserar sig på den sökandes arbetserfarenhet och är högst 15 % av grundlönen.

Tjänsteförhållandet inleds 1.4.2019 eller enligt överenskommelse. I tjänsteförhållande ingår en 6 månaders prövotid och den som väljs till tjänsten bör före fastställande av valet uppvisa ett godtagbart läkarintyg.

Ansökan inlämnas senast 21.1.2019 kl. 16 via rekryteringsprogrammet KirkkoHR.

Tilläggsuppgifter fås av ekonomidirektör Juha Silander, tfn 044 480 8400 eller fastighetschef Mikko Päällyasaho, tfn 044 480 8420.