Rekrytering

På den här sidan annonserar vi om lediga jobb.

De flesta rekryteringarna sker via rekryteringsprogrammet KirkkoRekry.

Se våra lediga jobb i rekryteringstjänsten KirkkoRekryÖppna länk i ny flik

Välkommen och jobba hos oss!

De evangelisk-lutherska församlingarna i Vasa bildar Vasa kyrkliga samfällighet. Vasa svenska församling, Vaasan suomalainen seurakunta och Vähänkyrön seurakunta hör till Vasa kyrkliga samfällighet.

Hurdana arbetsuppgifter har vi?

I våra församlingar arbetar präster, kantorer, diakoniarbetare, personal inom fostran och kontorsarbetare.

Vi behöver också personal till samfällighetens förvaltnings- och ekonomiavdelning, fastighetssidan och begravningsväsendet. Samfälligheten ansvarar även för familjerådgivningscentralen, sjukhussjälavården och invandrararbetet.

Vad erbjuder vi?

Utöver givande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsmiljö erbjuder vi omfattande arbetshälsovård och bra personalförmåner såsom lunch i egen lunchrestaurang och avtalsrestauranger samt motions- och kulturförmåner.

Vi uppmuntrar våra arbetstagare att utbilda sig och utvecklas inom sitt eget arbetsområde och erbjuder möjlighet till detta. Det finns också möjlighet till partiellt distansarbete.

Kyrkan i en lycklig och energisk stad!

Vasa har som mål att vara världens lyckligaste stad med världens lyckligaste invånare.

Nordens energihuvudstad Vasa är en unik kombination av modern internationalism, ung entusiasm, innovativt kunnande och lugn och ro. Kvarkens skärgård är Finlands enda naturarvsobjekt: havet är en del av vår vardag och vår källa till återhämtning.

Länk till Vasa stads webbsidaÖppna länk i ny flik

Lediga jobb i Vasa kyrkliga samfällighet

 RSSÖppna länk i ny flik