Övriga avgifter

Prislista för tjänster av Vasa kyrkliga samfällighets köksväsende i Lillkyro från och med 1.1.2020

Prislistan gäller minnesstunder och övriga familjehögtider som ordnas i Lillkyro församlingsgård och där tjänsterna köps av köksväsendet i Vasa kyrkliga samfällighet.

Lönekostnader

För serveringen debiteras lönekostnader för husmor samt eventuella andra arbetstagare som deltar i tillfället. För varje arbetstagare debiteras 29,50 euro/h (innehåller moms).

Kvälls- och söndagsarbete 
På söndagar och övriga kyrkliga festdagar, självständighetsdagen och första maj (börjar klockan 18.00 föregående kväll) eller klockan 00.00–18.00 på påsklördag, midsommarafton och julafton debiteras timpengen (29,50 euro/h) dubbelt upp.

Kvällsjobb
För tillfällen som ordnas klockan 18.00–23.00 debiteras utöver den normala timpengen dessutom kvällstillägg 3,40 euro/h (innehåller moms) per arbetstagare.

Övriga utgifter

Kunden betalar de kostnader som uppstår för livsmedel, blommor och andra anskaffningar direkt till de valda butikerna. 

 

Information om onlinebetalningar

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Länk till Paytrail Oyj:s webbsida med information om betalningar (på finska)Öppna länk i ny flik