Tilat » Leirikeskukset

Alskathemmetin leirikeskus - Munkgrundsvägen 12, 65760 Iskmo (Katso kartta)

 • Istumapaikkoja ruokasalissa:
  55
 • Yhteyshenkilöt:
  Peter Back
  Puh. +358 44 480 8480
  peter.back@evl.fi

 • Liikuntaesteiset inva-WC inva-pysäköinti

Alskathemmetin leirikeskus, jonka on suunnitellut arkkitehtitoimisto Marja ja Kari Kyyhkynen, sijaitsee Mustasaaren kunnan Alskatissa 15 km Vaasan keskustasta Raippaluodon sillan tuntumassa meren rannalla. Päärakennusta täydentää erillinen majoitusrakennus, joka on peruskorjattu vuonna 2016 sekä rantasauna (rakennettu v. 1998) uimarantoineen, uusine grillikatoksineen sekä nurmi- ja pallokenttäalueineen.

Päärakennuksessa on kappeli ja seurakuntasali, valmistuskeittiö, kerho- ja harrastetilat. Keittiön palvelut on mitoitettu 55 henkilölle. Majoitusrakennuksessa on vuodepaikkoja 44 hengelle ja 10 varavuodepaikkaa. Majoitusrakennuksessa on myös liikuntaesteisille tarkoitettuja erillisiä majoitushuoneita sekä asianmukaiset inva-wc –tilat. Saunarakennuksessa on saunaosaston (15 henkeä) lisäksi takkahuone ja terassi. Leirikeskuksessa on aktiivinen ympärivuotinen toiminta.

Leirikeskus sopii – seurakuntien oman leiritoiminnan lisäksi – erinomaisesti erilaisten retriittien, koulutus-, kurssi- ja juhlatilaisuuksien järjestämispaikaksi. Pääsalissa on äänentoistojärjestelmä ja AV-/videotykkilaitteet. Kiinteistössä – päärakennus, majoitusrakennus ja saunarakennus – on huomioitu liikuntaesteiset.

Leirikeskuksessa on hyvä autopaikoitusalue. Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Vaasan seurakuntayhtymän leirikeskukset ovat savuttomia. Savuttomuus koskee koko leirikeskusaluetta.

1.1.2017 leirikeskuksissa otetaan käyttöön neljä uutta edullista pakettia: kokouspaketti, tykypaketti, ulkoilupaketti ja saunapaketti. Paketit sopivat yrityksille, yhdistyksille ja seuroille. Pakettien hinnat ovat 23–31 euroa henkilöä kohden. Lue lisää sivulla Leirikeskuspaketit 2018.


Leirikeskusten hinnasto 2018 (pdf 60 kB)
Leirikeskuspaketit 2018 (pdf 70 kB)

Karttakoordinaatit

N 63° 12.2336'
E 21° 31.3380'